Каталог товарів
Київ
UA

гра-баланс  Viga Toys Веселка (44590)

Характеристики
гра-баланс Вікова група: від 18 місяцівМатеріал: деревина ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2022 р.
Бренд: Viga Toys
Тип: гра-баланс 
Вік: від 18 місяців
Матеріал: деревина
Розмір, см: 32*27*4
Елементи живлення: не має
Категорія розвитку: Зорово-моторна координація Логічне мислення Розпізнавання кольорів Розпізнавання фігур Уважність Уява
Опис: Кому вдасться збалансувати веселку за допомогою фігурок звірят? У гру на спритність цікаво грати самостійно та в компанії. Дерев'яна гра-баланс Viga Toys Веселка створена для хлопчиків і дівчаток від 3 до 5 років. У наборі 19 різнокольорових блоків: 5 півкіл веселки, 11 фігурок звірят, 3 частини дерева. Їх необхідно скласти так, щоб споруда була стійка. Гра-балансир знайомить малюків із поняттям рівноваги. Потрібна кмітливість, щоб викласти всі фігурки на конструкцію, не перекинувши її. Дерев'яна гра-баланс Viga Toys Веселка тренує логічне та просторове мислення, зорово-моторну координацію, уяву, вчить розпізнавати кольори та фігури. Граючи разом, діти покращать навички спілкування, запам'ятають назви тварин і весело проведуть час.
Характеристики Viga Toys Веселка (44590) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків